Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Κοινωνικές Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS + 2015-2016

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS + 2015-2016

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS + 2015-2016

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 3ου ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ και του 8ου Ε.Κ ΤΑΥΡΟΥ (Σχολικό Συγκρότημα Εσταυρωμένου) σας εύχονται: Καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές.

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έγκριση για το σχ. έτος 2015-2016, δυο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ERASMUS + με τέσσερις ροές για Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Κύπρο, με συμμετοχή ογδόντα μαθητών/τριων που φοιτούν στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ.

Δηλαδή, την ευκαιρία επιμόρφωσης των μαθητών/τριων πάνω στο αντικείμενό τους για δεκαπέντε ημέρες, με όλα τα έξοδά τους καλυμμένα από το πρόγραμμα (μεταφορά, διαμονή, διατροφή, εκπαίδευση, ασφάλιση).

Πρόκειται για τη συνέχιση της προσπάθειας που οι παραπάνω σχολικές μονάδες ξεκίνησαν από το σχ. έτος 2011 ?2012 με τις επιτυχημένες επισκέψεις στην Γλασκώβη (2013) και Γερμανία ? Κύπρο (2015).

Η επιτυχία αυτή των σχολικών μονάδων του 3ου ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ και 8ου Ε. Κ ΤΑΥΡΟΥ (Συγκρότημα ΤΑΥΡΟΥ) αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε καθώς δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές/τριες μας, να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς εξειδικευμένες γνώσεις, τη λειτουργία της σύγχρονης αγοράς εργασίας, της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μιας άλλης Χώρας.

Οι συμμετέχοντες εκτός από τις γνώσεις και τις εμπειρίες θα λάβουν και βεβαιώσεις εξειδίκευσης.

 

(Σημ. εκτός κειμένου, Για το 3ο ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ, η μια ροή είναι για Πληροφορικάριους και Οικονομίας και η άλλη για Αυτοκίητο και ηλεκτρλόγους)