Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Περιβαντολογικές Περιβαλλοντική Εκπαίδευση-Καρπενήσι 2016

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση-Καρπενήσι 2016

Σε συνεργασία με το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Καρπενησίου η Περιβαλλοντική ομάδα του 3ου ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ συμμετείχε με επιτυχία στο πρόγραμμα "υπαίθριες δραστηριότητες".

Ποδηλασία μια απο αυτές σε ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο.

Πολύ όμορφες εικόνες! Θα ακολουθήσουν και άλλες απο τις υπόλοιπες δραστηριότητες (πεζοπορία στο βουνό, ιππασία, αναρρίχηση κ.α). Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας!!!

Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο, την υποδιευθυντρια του 3ου ΕΠΑΛ και τον συνοδό καθηγητή/υπεύθυνο για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχοντων.

Ιππασία στο πιστοποιημένο θεματικό πάρκο φυσικών δραστηριοτήτων του Καρπενησίου απο τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του 3ου ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ

Πεζοπορία στο ελατόδασος του Καρπενησίου απο την ακούραστη ομάδα της Φυσικής Δραστηριότητας του 3ΟΥ ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ με την καθοδήγηση του υπεύθυνου της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το δάσος: προσανατολισμός με πυξίδα,υπολογισμός ηλικίας ελάτου, καστανόχωμα, αναγνώριση φυτών στο ελατόδασος, παιχνίδια στο δάσος, αναδάσωση κ.α

Η ομάδα αναρρίχησης σε δράση.Προηγήθηκε εκπαίδευση!!
Καινούργιες εμπειρίες για τους μαθητές του 3ΟΥ ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ. Εντυπωσιακές οι επιδόσεις τους.Αντε και στον Όλυμπο!!!
Γιώργος Λαμπρόπουλος

Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικού Προγράμματος :

Ανδρίτσου Παναγιώτα

Λαμπρόπουλος Γιώργος